WERKaanWERK

info@werkaanwerk.nl

06-12651123

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

WERKaanWERK is er voor jou als je je oriënteert op een nieuwe stap in je carrière. Dat kan zijn vanuit je huidige baan (outplacement, loopbaanoriëntatie), als je 'tussen twee banen in' zit, met wellicht een uitkering, of na een langere periode buiten het arbeidsproces (re-integratie).

We brengen samen jouw mogelijkheden en wensen voor werk in kaart. Hierbij staan vragen als Wie ben ik?, Wat kan ik? en Wat wil ik? centraal. In effectieve 1-op1 gesprekken en met oefeningen gaan we op zoek naar antwoorden op deze en andere vragen. Daarnaast gaan we ook op zoek naar wat jouw energie geeft en wat juist niet, zodat je daar rekening mee kan houden bij het zoeken naar nieuw werk. Ik luister goed naar je en houd je de spiegel voor, zodat je je verder kunt ontwikkelen en zelfbewuster aan je loopbaan kunt werken.

We starten met een vrijblijvend, kosteloos kennismakingsgesprek. Daarna maak ik een offerte voor je, toegespitst op jouw situatie, op basis van onze afspraken. En dan gaan we aan de slag met als doel het vinden van werk dat bij jou past.

WerkaanWerk ondersteunt mensen van alle leeftijden in alle beroepsrichtingen en branches.

Neem contact met me op om de mogelijkheden en aanpak te bespreken.

Referentie van Sonja

" Na 25 jaar gewerkt te hebben bij dezelfde baas was ik op zoek naar een nieuwe baan. Omdat ik lang niet gesolliciteerd had en niet meer wist hoe je tegenwoordig aan een nieuwe baan komt, heb ik de hulp van een jobcoach ingeschakeld. Ik zocht hulp voor het maken van een goede brief en CV, en ik wilde weten hoe je op andere manieren aan een nieuwe baan kunt komen. De samenwerking met Lotje was positief, het was vrijblijvend, ongedwongen en ik voelde mij helemaal thuis. Wat mij het heeft gebracht is, dat mijn CV up to date is, het schrijven van een brief beter gaat en het mij duidelijk geworden is waar ik wel en waar ik niet wil werken, en dat netwerken een andere belangrijke weg is om aan een andere baan te komen. Met deze informatie ga ik na 8 afspraken zelf aan de slag om uiteindelijk een nieuwe baan te vinden. Door haar geduldige, positieve en enthousiaste houding en haar goed luisterend oor zal ik Lotje zeker aanbevelen bij mensen uit mijn omgeving."

- Sonja Arentsen -


Referentie van Joyce

Gedurende mijn loopbaantraject heb ik Lotje als een zeer betrokken, gedreven en getalenteerde coach ervaren. Ze weet passend aan te sluiten bij een breed scala aan vragen en ik ging altijd met allerlei opdrachten en tools naar huis. Haar kritische blik heeft geholpen om meer inzicht in mijzelf, waaronder mijn drijfveren en talenten, te krijgen en te begrijpen hoe ik deze het best tot hun recht kan laten komen. Deze kennis en inzichten zal ik altijd met mij mee dragen en kunnen gebruiken, zowel in mijn zoektocht naar de ideale baan als in mijn privé leven. Kortom: ik had het voor geen goud willen missen!

- Joyce Leerkes -

Referentie van Natascha

" Lotje is een prettig mens om mee te praten. Zij is in staat om door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen te zorgen dat je dingen vanuit een nieuw perspectief gaat bekijken. Ook de voorbeelden uit de praktijk die zij geeft zorgen voor verheldering van de situatie. De gefaseerde, praktische aanpak heeft ervoor gezorgd dat ik stap voor stap mijn weerstand voor bepaalde zaken heb leren kennen en dat ik meer kon ontspannen en stappen nemen naar de toekomst. "

- Natascha Blijleven-Tebbe -


Referentie van Marleen

" Bedankt!
... voor je luisterend oor
... je verhelderende vragen
... je complimenten
... voor de zaadjes die zijn geplant en de komende periode verder zullen gaan ontkiemen!

- Marleen Blokker -