WERKaanWERK

info@werkaanwerk.nl

06-12651123

Outplacement

Outplacement

Dreig jij je baan kwijt te raken door reorganisatie? Ben je vastgelopen in je huidige werk en heb jij afspraken gemaakt met je werkgever dat je de organisatie gaat verlaten? Vervalt jouw baan door een fusie?

Dan is dit een spannende en onzekere tijd voor jou. Je moet je gaan orienteren op een nieuwe stap in je loopbaan, maar misschien neem je wel tegen je zin afscheid van jouw werkgever. Dan kun je wel wat hulp gebruiken in de vorm van een outplacement traject. In dit traject kunnen een aantal zaken aan bod komen. In eerste instantie de verwerking van het afscheid dat je hebt genomen. De negatieve gevoelens, boosheid, verdriet kun je beter eerst achter je laten voordat je je op de toekomst richt.

Dan gaan we op zoek naar wie jij bent, wat jij kan en wat jij wil . Dat doen we in eerste instantie aan de hand van jouw Talentenpaspoort , dat inzichtelijk maakt wat jouw drijfveren zijn. Zodat je weet wat jou energie geeft in je werk. Verder werken we met praktische opdrachten om jouw wensen en mogelijkheden boven tafel te krijgen.

Volgend onderdeel van outplacement is het solliciteren en alles wat daarbij komt kijken. Het maken van een eigentijds en persoonlijk CV, het schrijven van een motivatiebrief, maken van een sollicitatiefilmpje, en het voorbereiden en oefenen van sollicitatiegesprekken kan hierbij aan bod komen.

Na deze stappen ben je klaar om een baan te gaan zoeken . We brengen mogelijke werkgevers in kaart, gaan op zoek naar passende vacatures en kijken welke contacten je hebt die je in kunt zetten voor jouw zoektocht naar werk.

In dit hele traject luister ik goed naar je en houd je de spiegel voor, zodat je je verder kunt ontwikkelen en zelfbewuster aan je loopbaan kunt werken.

Natuurlijk starten we met een vrijblijvend, kosteloos kennismakingsgesprek. Daarna maak ik een offerte voor je, toegespitst op jouw situatie, op basis van onze afspraken. En dan gaan we aan de slag met als doel het vinden van werk dat bij jou past.

WerkaanWerk ondersteunt mensen van alle leeftijden in alle beroepsrichtingen en branches.

Neem contact met me op om de mogelijkheden en aanpak te bespreken.

Referentie van Marjolein

"Ik zocht ondersteuning bij de hele zoektocht naar nieuw werk. Ik wist niet goed waar ik moest beginnen en wat ik nou wilde in een nieuwe baan. Het trajct bij Lotje Vis heeft mij letterlijk geholpen met de hele zoektocht. Door middel van het Talentenpaspoort wist ik op welke drijfveren ik mij moest richten en zodoende kwam ik erachter wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Ik heb de concrete opdrachten, adviezen en feedback als zeer prettig ervaren. Lotje speelde tijdens het traject in op wat voor mij nodig was waardoor ik een heel productief loopbaantraject heb gehad. Ik heb ontdekt welk werk ik wil gaan doen en ben op dit moment aan het solliciteren op functies waar ik echt enthousiast van word."

- Marjolein Hutten-Rouwenhorst -