WERKaanWERK

info@werkaanwerk.nl

06-12651123

Re-integratie

Re-integratie

Re-integratie betekent dat je weer aan het werk gaat na een periode van werkloosheid of ziekte. Dat kan je doen in eigen werk of ander werk, bij je huidige werkgever (re-integratie 1e spoor) of een andere organisatie (re-integratie 2e spoor). Wanneer je vanuit ziekte gaat re-integreren en je kunt niet bij je eigen werkgever blijven, dan kan ik je begeleiden bij het vinden van nieuw werk dat past bij jouw nieuwe situatie. Ook als je een ziektewet uitkering ontvangt van het UWV en ondersteuning aangeboden krijgt bij het vinden van nieuw werk kan je bij WERKaanWERK terecht.

Wil je weer aan het werk na werkloosheid of ziekte dan gaan we samen op zoek naar een nieuwe werkplek die past bij jouw wensen, mogelijkheden en bij jouw belastbaarheid en omstandigheden.

  • Met jouw Talentenpaspoort brengen we jouw talenten, drijfveren, en denkstijl in kaart. Zo kom je erachter wat jou energie geeft in je werk.

  • Dan gaan we op zoek naar wie jij bent, wat jij kan en wat jij wil. Dat doen we aan de hand van praktische opdrachten en gesprekken om jouw wensen en mogelijkheden boven tafel te krijgen.

  • Natuurlijk besteden we aandacht aan solliciteren en alles wat daarbij komt kijken. Het maken van een eigentijds en persoonlijk CV, het schrijven van een motivatiebrief, maken van een sollicitatiefilmpje, en het voorbereiden en oefenen van sollicitatiegesprekken kan hierbij aan bod komen.

  • Na deze stappen ben je klaar om een baan te gaan zoeken. We brengen mogelijke werkgevers in kaart, gaan op zoek naar passende vacatures en kijken welke contacten je hebt die je in kunt zetten voor jouw zoektocht naar werk.

In dit hele traject luister ik goed naar je en houd je de spiegel voor, zodat je je verder kunt ontwikkelen en zelfbewuster aan je loopbaan kunt werken.

Natuurlijk starten we met een vrijblijvend, kosteloos kennismakingsgesprek. Daarna maak ik een offerte voor je, toegespitst op jouw situatie, op basis van onze afspraken. En dan gaan we aan de slag met als doel het vinden van werk dat bij jou past.

WerkaanWerk ondersteunt mensen van alle leeftijden in alle beroepsrichtingen en branches.

Neem contact met me op om de mogelijkheden en aanpak te bespreken.

Referentie van Jeroen Timmers

"Gedurende lange periode heeft Lotje de tijd genomen om met mij te sparren. Ik heb deze tijd als zeer ongedwongen ervaren. Vaktechinsch maar zeker ook op het persoonlijke vlak weet ze de vinger op de juiste plek te leggen. Ruimte voor zelfreflectie dit was zeker wat ik nodig had! Een warme rustige persoonlijkheid, nogmaals dank."

- Jeroen Timmers, Coordinator Vastgoed bij de Drie Notenbomen -


Referentie van M. van Jaarsveld

"Jouw niet-aflatende steun, inzicht en vertrouwen zijn heel belangrijk geweest voor mijn herstel, vetrouwen en het nu bereikte resultaat. Dank je wel, uit de grond van mijn hart!"

- M. van Jaarsveld