WERKaanWERK

info@werkaanwerk.nl

06-12651123

Ondernemerscoaching

Ondernemerscoaching

Overweeg jij om voor jezelf te starten? Wil je je oriënteren op zelfstandig ondernemerschap? Wil jij het werk dat je in loondienst hebt gedaan nu voortzetten als ZZP-er? Heb je een goed idee voor een bedrijf, maar heb je hulp nodig om dit te concretiseren en echt te starten? Ben je graag goed voorbereid? Heb je nog twijfels of het ondernemerschap wel iets voor jouw is?

Ik bied je, als ondernemerscoach, een deskundige 'spiegel'. Met ruime ervaring met werk in loondienst in diverse branches en functies, als coach van startende ondernemers vanuit een uitkering en als ervaringsdeskundig zelfstandig ondernemer. Zodat jij kunt gaan doen wat je echt wilt.

Ben jij recent voor jezelf gestart? Wil je vanuit jouw expertise en netwerk, jouw propositie verder aanscherpen? Heb je een goed idee voor een bedrijf, maar heb je hulp nodig om dit te concretiseren en als starter doorgroeien naar echt starten?

We kunnen bijvoorbeeld aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Ondernemersvaardigheden

  • Het schrijven van een degelijk business plan (zeker als je externe financiering voor je bedrijf nodig heb)

  • Je doelgroep en waar je die kunt vinden

  • Verkoopstrategie

  • Marketing en PR

  • Begroting en financiele onderbouwing

  • Netwerken voor je onderneming


Ik zorg dat je in actie komt en echt aan het werk (ondernemen) gaat. Zodat je je doel ook echt gaat bereiken.

We starten met een gratis kennismakingsgesprek. Als er een klik is tussen ons maak ik een offerte voor je, toegespitst op jouw situatie. Daarna gaan we aan de slag om jouw onderneming tot een succes te maken.

Neem contact met me op om een afspraak te maken.


De Startversneller

Als Business coach ben ik verbonden aan het programma De Startversneller. Dit programma wordt gefinancierd door de provincie Gelderland en Overijssel en is er voor ondernemers die maximaal 5 jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Als coach ben ik gekwalificeerd voor dit programma en help ik je graag verder met gerichte business coaching. Meedoen kan door je in te schrijven voor De Startversneller via www.destartversneller.nl. Ontdek snel of je in aanmerking komt voor een voucher €1.000,- te besteden aan coaching en/of opleiding.

" Lotje is er echt voor je en wil je oprecht helpen om tot volle bloei te komen met je onderneming! "

" Als onderdeel van het Startversneller programma mocht ik een coach uitzoeken. Wat ben ik blij dat ik Lotje voor dit traject heb gekozen! Meteen al bij de eerste ontmoeting voelde ik me bij Lotje ontzettend op mijn gemak en wist ik dat ik bij haar in goede handen zat. Ze gaf me tips en feedback waar ik écht wat aan h ad en die ook goed bij me paste. Lotje heeft enorm veel kennis en expertise van waaruit ze kan putten en heeft me gedurende het hele coachingstraject op veel gebieden geholpen. Enerzijds met allerlei praktische zaken, zoals het versterken van mijn cv en LinkedIn pagina’s, en met het beter in beeld krijgen van de capaciteit en het verdienmodel van mijn bedrijf. Hierdoor kreeg ik veel meer rust in mijn hoofd en kon ik mijn energie effectiever op andere zaken richten. Anderzijds is Lotje ook een creatieve denker die je stimuleert om net vanuit een ander perspectief te denken. Dit alles maakt dat ze een fijn klankbord is om mee te brainstormen en om je ideeën mee uit te werken. Lotje geeft je heldere, eerlijke feedback waar je echt wat mee kunt. Maar waar ik vooral van genoten heb, is haar humor, generositeit, warmte en betrokkenheid. Lotje is er echt voor je en wil je oprecht helpen om tot volle bloei te komen met je onderneming. Van harte bedankt Lotje! "

- Sundriya Grubb, WalkYourTalk Zwolle -

"Lotje heeft mij goede kritische vragen gesteld waardoor ik een beslissing kon nemen "

"Ik heb onze samenwerking als erg prettig ervaren. Het heeft mij enorm geholpen om erachter te komen waar mijn werk passie ligt en hoe ik hier het beste invulling aan kan geven.
Lotje heeft mij geholpen om er achter te komen of ik zelfstandig ondernemer wil worden en wat mijn product of dienst dan zou gaan worden of toch in loondienst gaan.
Lotje heeft mij sturing gegeven en goede kritische vragen gesteld waardoor ik zelf met de antwoorden kwam en ik hier een duidelijke beslissing in kon nemen waar ik nu volledig achter sta.
Ik ben enorm blij dat ik de stap gezet heb en voor een samenwerking met Lotje heb gekozen en zou haar zeker aanbevelen aan anderen."

- Noortje van Zeyl -


" Lotje is een fantastische coach met hart voor ondernemers "

"Lotje is een fantastische coach met hart voor de werkzoekenden en ondernemers. Ze biedt een luisterend oor en geeft praktische handvatten. Ook helpt ze je je talenten in beeld te brengen, zodat je datgene kunt doen waar je energie van krijgt. Ze heeft voor mij een talentenpaspoort gemaakt, waardoor ik meer inzicht in mezelf gekregen heb. Ik heb nu duidelijk hoe ik mijn talenten in kan zetten om een succesvolle ondernemer te worden."

- Marjolein van der Burgt, Levensverbinding.nl -